Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Наказание за 48-годишен мъж, теглил пари от чужди банкови карти

 Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 48-годишния Петър Петров, който се призна за отговорен, че е употребил непознати плажни принадлежности, оповестиха от пресслужбата на институцията. 

Той е роден в село Вранино, обл. Добрич, със приблизително обучение, не работи, осъждан.

На 16.12.2019 година във Варна, при изискванията на продължавано закононарушение, без единодушието титулярите той употребявал две дебитни банкови карти. Извършените с тях четири транзакции са на обща стойност - 114,54 лв.. Банковите карти били откраднати  дружно с дамски чанти, оставени в паркиран автомобил пред входа на крепостта Овеч. Собственичките разбрали за отнетите движимости, когато получили известия на мобилните си телефони за направените заплащания с картите.

Варненският областен съд утвърди реализирано съглашение, откакто реши, че то не опонира на закона и морала, подписано е непринудено от Петър Петров и той е наясно с следствията от него.

48-годишният мъж одобри да търпи наказване 1 година " отнемане от независимост “ с 3 година изпитателен период. Изтеглените суми са били възобновени на потърпевшите.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР